Zonne-energie wordt steeds populairder en zonnepanelen zijn momenteel een van de meest duurzame manieren om hernieuwbare energie op te wekken. Als elektricien zijn wij gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto’s om u te helpen besparen op uw energierekening en uw bijdrage aan de vermindering van CO2-uitstoot te vergroten.

Hoewel zonnepanelen en laadpalen in de meeste gevallen geen onderhoudsproblemen veroorzaken, kunnen er desalniettemin storingen of defecten optreden. Daarom bieden wij als elektricien een uitgebreide service en staan wij altijd klaar om u te helpen met eventuele problemen. Onze vakbekwame en gecertificeerde professionals voeren regelmatig preventieve controles uit om eventuele problemen vooraf te identificeren en op te lossen.

Een ander groot voordeel van ons bedrijf is dat wij niet alleen zonnepanelen en laadpalen installeren, maar dat wij ook regelmatig onderhoud uitvoeren en reparaties uitvoeren, wat u tijd en geld bespaart. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kennis om eventuele problemen snel en efficiƫnt op te lossen, zodat u niet in de kou blijft zitten.

Maak een afspraak

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. U kunt een uitgebreider contactformulier vinden op onze contactpagina.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Over MB Elektra

Het kan soms erg moeilijk zijn om (met spoed) vaklui te vinden wanneer u dat nodig heeft. Zeker binnen de elektrotechnische branche. Wij hebben gekwalificeerde technici in dienst die 24/7 paraat staan voor u. Of het nou gaat om een storing, een simpel verzoek, of een groot project wij hebben de kennis en motivatie in huis om van uw wens onze uitdaging te maken.

Storing?

Een storing in uw stroomvoorziening kan vervelende gevolgen hebben als u niet snel bent geholpen. Denk bijvoorbeeld aan een storing tijdens een bruiloft, verjaardag of net wanneer u bezig bent met het verbouwen van de woonkamer. De gevolgen voor een ondernemer kunnen soms nog veel groter zijn als het probleem niet snel wordt verholpen. Bij MB Elektra hebben wij altijd de mankracht klaarstaan om uw storing snel te verhelpen.

Waarom kiezen voor MB Elektra?

Snelheid van onze service – wij hanteren een snelle reactietijd op eventuele storingen of defecten.

Kennis – onze professionals zijn gecertificeerd en hebben de juiste technische kennis om de beste en meest duurzame oplossingen te bieden.

Garantie – wij bieden garanties op onze werkzaamheden en de producten die we installeren, zodat u een gerust gevoel heeft en vertrouwen in onze expertise.

Wij begrijpen dat uw tijd waardevol is en daarom zullen wij ons best doen om de problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten.

Kortom, als u op zoek bent naar zonnepanelen of laadpalen voor uw elektrisch voertuig, en u op zoek bent naar een elektricien die u kan helpen bij eventuele storingen en reparaties, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw zonne-energie en elektrisch producten behoeften.

Menu