Als elektricien weten wij als geen ander dat storingen en technische problemen aan elektrotechnische installaties veel voorkomen. Gelukkig hebben wij de juiste kennis en expertise in huis om deze problemen snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om een installatie in een woning, kantoor of fabriekshal, we staat altijd klaar om je klanten te voorzien van de beste service en reparaties.

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten elektrotechnische installaties, van de kleinste stroomkring tot complexe industriële systemen. We werken met de modernste apparatuur, zodat we storingen snel kunnen opsporen en repareren. Onze technici zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het vak. Je kunt dan ook rekenen op een uitstekende service en gedegen vakmanschap.

Een van onze unique sellingpoints is dat we ons altijd richten op een snelle en efficiënte oplossing. Onze technici zijn getraind om problemen snel op te sporen en te verhelpen, zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan de reparatie. Daarnaast bieden we onze klanten altijd een uitgebreide garantie op onze werkzaamheden, zodat je zeker bent van een betrouwbare installatie.

Maak een afspraak

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. U kunt een uitgebreider contactformulier vinden op onze contactpagina.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Over MB Elektra

Het kan soms erg moeilijk zijn om (met spoed) vaklui te vinden wanneer u dat nodig heeft. Zeker binnen de elektrotechnische branche. Wij hebben gekwalificeerde technici in dienst die 24/7 paraat staan voor u. Of het nou gaat om een storing, een simpel verzoek, of een groot project wij hebben de kennis en motivatie in huis om van uw wens onze uitdaging te maken.

Storing?

Een storing in uw stroomvoorziening kan vervelende gevolgen hebben als u niet snel bent geholpen. Denk bijvoorbeeld aan een storing tijdens een bruiloft, verjaardag of net wanneer u bezig bent met het verbouwen van de woonkamer. De gevolgen voor een ondernemer kunnen soms nog veel groter zijn als het probleem niet snel wordt verholpen. Bij MB Elektra hebben wij altijd de mankracht klaarstaan om uw storing snel te verhelpen.

Waarom kiezen voor MB Elektra?

Snelheid van onze service – wij hanteren een snelle reactietijd op eventuele storingen of defecten.

Kennis – onze professionals zijn gecertificeerd en hebben de juiste technische kennis om de beste en meest duurzame oplossingen te bieden.

Garantie – wij bieden garanties op onze werkzaamheden en de producten die we installeren, zodat u een gerust gevoel heeft en vertrouwen in onze expertise.

Een ander unique sellingpoint is onze 24/7 service. We begrijpen dat elektrotechnische problemen vaak op onverwachte momenten optreden, en daarom zijn we altijd beschikbaar, ook buiten reguliere werktijden en in het weekend. Of je nu een storing hebt in het midden van de nacht of op een feestdag, wij staan voor je klaar.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor elektrotechnische installaties en reparaties, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een uitstekende service, hebben uitgebreide ervaring en werken met de modernste apparatuur. Bij ons kun je rekenen op snelle en efficiënte oplossingen, waarbij we altijd garant staan voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

Menu